изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:34 EEST
УВОЛНИХА ШЕСТИМА СЛУЖИТЕЛИ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ ОТРЯД ЗА БОРБА С ТЕРОРИЗМА    
Ред и сигурностОфицер и петима сержанти от Специализирания отряд за борба с тероризма са уволнени от днес, съобщиха от пресцентъра на МВР.

 Дисциплинарните наказания са резултат от проверка на Дирекция „Инспекторат” - МВР, разпоредена от министъра на вътрешните работи проф. Георги Петканов.
От пресцентъра припомнят, че през януари 2003 г. министърът подписа заповед за подобряване на служебната дисциплина и подаване на декларации за неупражняване на допълнителна трудова дейност и получаване на допълнителни възнаграждения от държавните служители в МВР. На служителите, за които се установи, че имат такава дейност, се налага наказание „уволнение”.
Извършената вътрешна проверка е установила безспорно, че шестимата служители на СОБТ-МВР са охранявали управител на фирма –чуждестранен гражданин. Това представлява дисциплинарно нарушение, несъвместимо с престижа на службата. В резултат на проверката са наложени дисциплинарни наказания “уволнение” на капитан Румен Стоилов /42 г./, главни сержанти Славимир Димитров /45 г./, Сашо Маринков /52 г./, Венелин Баков /36 г./, Владимир Катранджиев /36 г./ и Борислав Кръстев /31 г./. Фокус/НДТ
 


Сходни връзки

УВОЛНИХА ШЕСТИМА СЛУЖИТЕЛИ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ ОТРЯД ЗА БОРБА С ТЕРОРИЗМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди