изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:37 EEST
ОБЯВИХА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КОНКУРСА ЗА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ УЛИЧНИ ЛАМПИ    
Новини

Победителите в конкурса за енергоефективна реконструкция на системата на уличното осветление в Добрич бяха утвърдени вчера със заповед No 987 на кмета на града.



С нея са обявени имената на фирмите, които са спечелили първите места по четирите позиции на конкурса. Така на първо място за доставка на улични осветители е класирана "Денима 2001" ООД-София. Тя е спечелила и конкурса за монтаж на уличното осветление /въздушна мрежа/, казаха от кметството в Добрич. За доставчик на енергоспестяващи лампи от парков тип е определена бургаската фирма "Денилайтинг" ООД. Добричката "Монолит" ООД ще извършва монтажа на осветлението от парков тип.

Припомняме, че през тази година трябва да се реализира вторият етап от програмата за енергоефективна реконструкция на уличното осветление. За нея са осигурени 250 000 лева от бюджета на общината. Предвижда се с тези средства да се ремонтира уличното осветление около учебните заведения.

Проведеният първи конкурс бе анулиран, след като се оказа, че за различните позиции след прегледа на документи имаше само по един кандидат. Затова бе насрочен повторният конкурс. В седемдневен срок фирмите-участнички могат да обжалват резултатите, след което при липса на жалби, ще се подпишат договорите с фирмите-изпълнители.

 


Сходни връзки

ОБЯВИХА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КОНКУРСА ЗА ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ УЛИЧНИ ЛАМПИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди