изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:10 EET
ОбС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ЩЕ ЗАСЕДАВА ДНЕС    
ОбществоПредстои да бъдат утвърдени слети паралелки в начални и основни училища

Сесия на ОбС на община Добричка ще се проведе днес. Според предварителния дневен ред ще бъдат разгледани информации за изпълнението на бюджета на общината за първото шестмесечие на годината, за събираната такса за ползване на пасища, за резултатите от предоставената земя за стопанисване през стопанската 2003/2004 година. На заседанието ще бъдат актуализирани заплатите на кмета на общината, на кметовете на населени места и на кметските наместници във връзка с ПМС. Ще бъде разгледано предложение на председателя на Постоянната комисия по бюджет и финанси Стоян Тодоров за промяна в Правилника за организацията и дейността на ОбС, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

На сесията кметът на общината Петко Петков ще внесе докладна записка относно утвърждаване на групи в полудневните детски градини, самостоятелни и слети паралелки в училищата с брой деца и ученици под минималния норматив, определен в Наредба N7 на Министерството на образованието и науката. Ако предложението бъде прието, слети паралелки ще има в почти всички 21 основни и начални училища на територията на общината. Предстои на сесията да бъде взето решение община Добричка да кандидатства с два проекта. Ще бъде отчетено изпълнението на решенията на ОбС, възложени на кмета на общината и администрацията от началото на мандата до края на първото полугодие на 2004 г.

 


Сходни връзки

ОбС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ЩЕ ЗАСЕДАВА ДНЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди