изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:51 EEST
16 КРАСАВИЦИ ЩЕ ПРЕМЕРЯТ СИЛИ В "МИС ПАГАНЕ"    
ЛюбопитноВ ежегодната надпревара сили ще премерят момичета от градове с имена на ханове - Тервел, Омуртаг, Исперих, Кубрат и Дулово

Община Тервел ще бъде домакин на тазгодишното издание на ежегодния конкурс "Мис Пагане", съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева. Той ще се проведе за пети пореден път утре от 18.30 часа в залата на читалище "Димитър Дончев-Доктора" в Тервел. Конкурсът за красота е съвместна инициатива на пет града, носещи имена на ханове - Тервел, Омуртаг, Исперих, Кубрат и Дулово. Сили в тазгодишното издание на "Мис Пагане" ще премерят 16 момичета от петте града на възраст от 15 до 18 години. Четири от красавиците са от Тервел, между тях е Десислава Димитрова, която миналата година стана първа подгласнична на победителката. Тервел е домакин на проявата за първи път.

Конкурсът ще се проведе в три тура. В тях момичетата ще се представят в спортно и ежедневно облекло, в бански костюми и в официални тоалети. Новата Мис Пагане ще получи корона и 200 лева, а класиралите се на второ и трето място - съответно по 150 лева и 100 лева. Ще бъде връчена и награда на публиката, която ще е в размер на 100 лева. Всяка една от победителките и участничките ще получи и комплект козметика. Всички награди са осигурени от община Тервел.

Жури, съставено от представители на петте града с имена на ханове, ще оценява красотата на участничките в конкурса, председател ще е Дияна Илиева. Предвидена е и музикална програма. В нея ще се представят детският фолклорен ансамбъл "Калинка Вълчева" към читалището, балет "Каприз" и школата по спортни и латиноамерикански танци при общинския детски комплекс "Малкият принц" и певицата Жени Христова. За всички участнички в конкурса е предвидена вечеря.

 


Сходни връзки

16 КРАСАВИЦИ ЩЕ ПРЕМЕРЯТ СИЛИ В "МИС ПАГАНЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди