изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:02 EEST
"ЕВРОПЕЙСКИ ПОСОКИ" ОБСЪЖДАТ В БАЛЧИК    
Новини

Балчик днес е домакин на втората среща-дискусия от кампанията "Европейски посоки", организирана от кръг "Европейски диалог" и Посолството на Кралство Холандия у нас. Тя е на тема "Свобода, сигурност, правосъдие".



В 14 часа кметът на Балчик Красимир Михайлов ще посрещне в градската картинна галерия гостите на форума, сред които и посланикът на Холандия у нас баронеса Хенриет ван Линден. Срещата-дискусия ще започне в 14,30 ч. Сесията ще бъде открита с встъпления от К. Михайлов и баронеса Хенриет ван Линден. Изложения по темата "Свобода, сигурност, правосъдие" ще имат Пламен Ангелов - главен юрисконсулт, направление "Международно сътрудничество", дирекция "Гранична полиция", Стийв Търлоу - експерт-консултант в МВР, Иван Кръстев - политически анализатор, директор на Института за либерални стратегии, Марлис Бос - експерт стратегическо планиране и анализи в "Асер институт" и Кристоф Щок - втори секретар в Делегацията на Европейската комисия в България, отговорен за политическите въпроси. Модератор на дискусията ще е Еми Барух - журналист и политолог.

Втората сесия на срещата ще бъде под формата на дискусия с публиката, въпроси и отговори, мнения и коментари.

 


Сходни връзки

"ЕВРОПЕЙСКИ ПОСОКИ" ОБСЪЖДАТ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди