изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:18 EEST
ОБЯВЕН Е ТЪРГ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПРОЕКТА ЗА "МОДЕРНА МАХАЛА"    
Новини

На 8 септември изтича срокът за подаване на оферти за участие в търга за определяне на изпълнител по проекта, финансиран от Социално-инвестиционния фонд



Общината в Добрич е обявила търг за определяне на изпълнител на дейностите по проекта "Подобряване средата на обитаване и социалния климат в жк "Модерна махала". Той получи финансиране от Социално-инвестиционния фонд на стойност 378 000 лева. Съфинансирането, което община Добрич осигурява, е 20 процента.

По този проект са предвидени дейности за цялостно благоустрояване. Той включва дейности за изграждане на подходи, оформяне на междублокови пространства, улично и парково осветление.

В момента тече срокът за закупуване на тръжни книжа, който изтича на 8 септември. Досега са закупени шест комплекта тръжни документи.

Общо три проекта от Добрич одобри за финансиране Социално-инвестиционният фонд. Освен този за жк "Модерна махала", другите са за "Изграждане на младежка територия за спорт и достъпна среда" на ОУ "Хр. Смирненски" и "Осигуряване на професионална квалификация на завършилите средно образование от дом "Дъга", който е съвестна разработка на СОУ "Д. Габе" и дом "Дъга".

 


Сходни връзки

ОБЯВЕН Е ТЪРГ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПРОЕКТА ЗА "МОДЕРНА МАХАЛА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди