изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:15 EEST
ДОБРУДЖА ИЗЛИЗА ДНЕС СРЕЩУ БЕШИКТАШ    
Спорт

Локомотив - Надин /Варна/ преотстъпи на "жълто-зелените" вратаря Гино Богданов



В морската ни столица започна международният хандбален турнир за купа "Варна". Както вече ви информирахме, възпитаниците на Георги Андреев са в една група с Локомотив - Надин /Варна/ и турския Бешикташ /Истанбул/. В другата група са турският Чанкая, Югопетрол Железничар (Сърбия) и другият варненски клуб Спартак. Надпреварата в зала “Конгресна” на ДКС започна снощи с двубоя между Спартак и Югопетрол Железничар. Днес са мачовете Добруджа - Бешикташ (17,30 ч.) и Югопетрол Железничар - Чанкая (19,30). В събота има три срещи - Локомотив-Надин - Добруджа (11 ч.), Спартак - Чанкая (17,30) и Локомотив-Надин - Бешикташ (19 ч.). В неделя от 16 ч. започват трите мача за пето -шесто, трето-четвърто и първо-второ място.

Като преотстъпен в Добруджа ще играе вратарят на Локомотив-Надин Гино Богданов. Президентът на добричлии Георги Андреев обяви и групата за срещите от турнира. Засега сигурни са Светослав Божков, Светослав Недев, Илиян Илиев, Стилиян Стоянов, Светослав Дончев, Ренал Шукри и юношата Веско Илиев. Под въпрос за първия двубой е участието на Пламен Пасев. Добруджанци са се разбрали с ръководството на "железничарите" да ползват техни играчи по време на турнира, тъй като много от състезателите на "жълто-зелените" нямат възможност да участват поради ангажименти.

Входът за турнира “Варна” е свободен. Състезанието е без награден фонд, като ще бъдат раздадени индивидуални награди за най-добър вратар, голмайстор и най-полезен състезател.

От догодина международният хандбален турнир “Варна” може да стане един от най-силните на Балканския полуостров, разкри на пресконференция президентът на варненския клуб Александър Евтимов. “През тази година изпратихме покани до много силни отбори, но повечето от тях си бяха направили предварителни планове за подготовката и едва в последния момент събрахме участниците. Въпреки това тимовете, които идват, са сред силните в страните си. За догодина смятаме да направим турнира с много качествени отбори и с продължителност пет дни. Така той ще бъде сред най-силните на Балканския полуостров”, каза Евтимов.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ИЗЛИЗА ДНЕС СРЕЩУ БЕШИКТАШ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди