изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:52 EEST
ЕЛИТНИТЕ ЖИВОТНИ ЩЕ СА ХИТ НА ЕСЕННИЯ ПАНАИР    
Новини

Безспорен хит на тазгодишното 12-о изложение "Селското стопанство и всичко за него", организирано от "Добрички панаир", се очаква да бъдат елитните животни.



Посетителите ще могат да видят породисти пилета, зайци, кози, овни, арабски коне. Ще има и понита, с които да бъде зарадвана и детската аудитория, тъй като малчуганите ще могат да се разхождат с тях. Амбицията на организаторите е, панаирът да е адресиран не само към земеделските производители, но и към децата. За тях ще бъде организиран конкурс за рисунка на тема "Моят домашен любимец".

Съпътстващата програма на изложението предвижда да се обсъдят перспективите на животновъдните ферми. Ще има и търг на елитни животни. Симпозиум по зайцевъдство ще бъде организиран на 1 септември. Ще се дискутират селекцията, репродукцията и изкуственото осеменяване, основни аспекти при храненето, фуражи и рецепти за смески, технология на отглеждане, оборудване и съоръжения и т.н.

 


Сходни връзки

ЕЛИТНИТЕ ЖИВОТНИ ЩЕ СА ХИТ НА ЕСЕННИЯ ПАНАИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди