изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:32 EET
СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА “ДОБРУДЖА’ 99” СЕ СЪБРАХА ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА    
Спорт

Вчера състезателите на добричкия клуб по лека атлетика “Добруджа’ 99” се събраха, за да проведат първата си тренировка за новия сезон.



Старши-треньорът Николай Янков сподели, че целите пред неговите възпитаници са постоянно да подобряват личните си рекорди и така стъпка по стъпка да покоряват върховете в бягането на средни и дълги разстояния. “Очаквам най-добрите ни състезатели да продължат да печелят медали от държавни първенства и международни турнири”, каза още Н. Янков. Първото състезание за момичетата и момчетата от “Добруджа’ 99” е в началото на октомври, когато във Варна ще се проведе третият заключителен кръг от веригата шосейни пробези, включени в републиканския календар. След първите кръгове в Силистра и Русе две състезателки на добричкия клуб заемат призови места във временното класиране - Боряна Недкова е на второ място при девойките младша възраст, а Мариета Събева е трета при старшата възраст.

 


Сходни връзки

СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА “ДОБРУДЖА’ 99” СЕ СЪБРАХА ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди