изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:39 EEST
"РОСТСЕЛМАШ" ИЗБРА ДОБРИЧ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО    
ЗемеделиеРуският гигант произвежда 20 процента от комбайните в световен мащаб. Машините му са познати в 48 държави

 

Големият руски производител на селскостопанска техника "Ростселмаш" представи вчера за първи път в България най-новия си комбайн - "Вектор". Презентацията се проведе в рамките на 12-ото международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него". На нея присъстваха Олег Яковлевич Ландин - директор маркетинг на "Ростселмаш", Борис Борисович Поспелов - директор по експорта, Юрий Викторович Лялин - генерален директор на представителя за България "Бултракс", и Иван Попов - търговски директор на българската фирма. 

Комбайн "Вектор" се представя за първи път не само в България, но и въобще пред чуждестранни селскостопански производители. "Вектор" е пуснат в серийно производство през юни т.г. Машината е предназначена за събиране на житни класови култури с директно и разделно комбайниране, а ако се използват допълнителните приспособления могат да се събират и зърнено-бобови култури, грисови, дребно-семенни култури, слънчоглед, соя, царевица за зърно, плодници на треви, стана ясно на презентацията. По техническите си характеристики "Вектор" е най-ефективен в региони с тежък агро-фон и среден добив. Благодарение на вложените в новия модел конструкторски решения, комбайнът уверено работи на полета със сложен релеф, в условия на повишена влажност, усукани и буренясали житни култури. Благодарение на високата си производителност, достъпната цена и ниската себестойност на комбайна, той е икономически ефективен инструмент за повишаване доходността в агро-бизнеса. Производителността на зърно на час е не по-малко от 11 тона. По думите на конструкторите, кабината на "Вектор" изцяло съответства на изискванията и на най-взискателните потребители. Благодарение на допълнителната шумоизолация и отдалеченост на двигателя е постигнато уникално ниско ниво на шума и вибрациите. Комфортът и лесното управление на новия комбайн вече са оценени по достойнство от селските стопани от Русия и Украйна. В най-близко време той ще бъде представен и в още 15 страни - Казахстан, Литва, Латвия, Аржентина, Китай и др.

"Ростселмаш" обединява 18 предприятия, като разполага със собствена транспортна фирма, енергийно компания и др., стана ясно по време на презентацията. В момента руският гигант произвежда 20 процента от комбайните в световен мащаб. От създаването си преди 75 години досега компанията е произвела над 2,6 милиона машини, които се използват в 48 страни в света. Само за първите шест месеца на настоящата година клиентите на "Ростселмаш" са получили 2 859 комбайна, по този начин предприятието е увеличило дела си в доставките на селскостопанска техника руско производство до 63, 8 процента. За м. г. продукцията на дружеството заема 30 процента от местния пазар на селскостопанска техника. В момента на изпитания преминава още един комбайн.

 


Сходни връзки

"РОСТСЕЛМАШ" ИЗБРА ДОБРИЧ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди