изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:52 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност

ПРЕЗ НОЩТА СРЕЩУ 1 септември в с. Владимирово /община Добричка/ чрез демонтаж са откраднати два фара от лек автомобил "Ланча Призма" и газова уредба, казаха от полицията вчера.



Автомобилът е със софийска регистрация и е бил паркиран пред дома на тъжителя в селото. По случая е образувано полицейско дознание. Крадецът се издирва.

45-ГОДИШНА ЖЕНА е настанена в неврохирургичното отделение на добричката болница след катастрофа, информираха още от РДВР. Произшествието е станало на 1 сптември около 14.30 ч. по пътя от курорта Албена за село Кранево, близо до пречиствателната станция. 34-годишен водач на "Фолксваген Джета" загубил управлението над колата и се ударил в крайпътно дърво. Пострадалата жена е пътувала в автомобила.

ДВАМА АПАШИ са задържани от полицейски автопатрул на Първо РПУ, след като откраднали метален шкаф за елтабло от Медицинския колеж в Добрич. 36-годишният мъж и момче на 15 години са спипани от полицаите около 7.50 ч. на 1 септември, съобщиха от РДВР. Задържани са за срок от 24 часа. Материалите по случая ще бъдат предадени в Районната прокуратура в Добрич за образуване на предварително производство.

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди