изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:06 EEST
ПИРИН ПРИВЛЕЧЕ ОЩЕ ДВАМА БРАЗИЛЦИ    
Спорт

Бразилската колония в Пирин започна да се увеличава. След като при "орлетата" вече долетя Биро Лове, още двама бразилци ще дойдат на проби в края на седмицата. Вчера техническият директор на Пирин Петър Петров извади нужните документи от Община Благоевград, за да бъдат издадени временни визи на кариоките.



25-годишният Фабио Де Лима Пинчо идва от Атлетико (Паранезе) и е офанзивен полузащитник, а Клаудино Алвес До Сантос е на 23 години и е дефанзивен полузащитник.

Отборът на Пирин отчаяно има нужда от централен нападател тип таран, но досега мениджърът Джери Перейра е изпратил само двама полузащитници. Старши-треньорът Йордан Самоковлийски заяви, че ще изпробва и тримата кариоки и ще им даде шанс да се изявят още в събота, когато Пирин се очаква да изиграе контрола. От предвидения за спаринга отбор на Миньор (Бд) обаче отказаха да пътуват до Благоевград. Тъй като "жълто-черните" на 12 септември са домакини на Добруджа, спортно-техническият щаб иска домакинска проверка.

След отказа на "миньорите" "орлетата" най-вероятно ще излязат срещу друг състав от "Б" група - Рилски спортист. Отборите от Югозапада първи усетиха голямото безсмислие всичките едновременно да бъдат домакини на своите официални срещи. Това стана с "благословията" на БФС и сега много тимове ще се чудят с кого да играят контролни срещи предвид деликатната ситуация. Спарингите с отбори от третия ешелон са невъзможни, тъй като предстои пълен кръг в Югозападната "В" футболна група.

 


Сходни връзки

ПИРИН ПРИВЛЕЧЕ ОЩЕ ДВАМА БРАЗИЛЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди