изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:29 EEST
ВЗРИВИХА БОМБА ПРЕД ДОМА НА БИВШИЯ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР ИВАН КОСТОВ    
Ред и сигурност  Бюлетин на МВР - престъпления и катастрофи в страната

София. Около 23,25 часа снощи на телефон 166 се обадил г-н Иван Костов и съобщил, че пред дома му е избухнало взривно устройство. Веднага на мястото на инцидента са изпратени дежурна следствено-оперативна група на СДВР, екипи на ДОТИ и столичното Шесто РПУ. Установено е, че взривът е избухнал на платното на улица „Крушова градина” в столичния квартал „Драгалевци”, пред къщата на бившия премиер. Няма пострадали. Нанесени са незначителни щети на външната страна на оградата, уточняват от СДВР. Извършени са огледи. Работата по изясняването на случая продължава. 

Стара Загора. На 2 септември служител на община Гълъбово съобщил в районното полицейско управление, че 80-годишен мъж от квартал “М. Станев” е в неизвестност от десетина дни. При проведените оперативно-издирвателни действия, тялото на мъжа е намерен в кладенец в двора на къщата му. Извършената вчера аутопсия установила множество фрактури по главата, счупване на дясна предмишница и охлузни рани по ръцете. При извършения допълнителен оглед в двора са намерени ръждиво-червени петна, наподобяващи следи от кръв. По случая е образувано следствено дело.

Стара Загора. Незаконно притежавани оръжия и боеприпаси са открити и вчера от дома на 63-годишния Симеон Д. в село Дъбово, община Мъглиж. След извършеното претърсване полицаите иззели револвер, пригоден за стрелба с флоберкови патрони, 73 картечни патрона (7.62), 31 патрона за автомат “Калашников” (7.62),  5 капсул-детонатора, 300 капсули “Живело”, 330 грама бездимен барут, 32 ловни патрона (16 кал), машинка за пълнене на патрони, два пълнителя за автомат шмайзер и др. По случая работи РПУ –  Казанлък.

Бургас. Около 20 часа снощи на бул. “Димитър Димов” в Бургас неизвестен засега шофьор блъснал пресичаща 74-годишна пешеходка. Пострадалата жена е настанена в болница с фрактура на левия крак и контузия на главата. Няма опасност за живота й. Установено е, че пътния инцидент предизвикал „Форд Ескорт” с бургаска регистрация. Колата се движела с несъобразена скорост. Водачът напуснал местопроизшествието и засега се укрива. Издирването му продължава.

 


Сходни връзки

ВЗРИВИХА БОМБА ПРЕД ДОМА НА БИВШИЯ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР ИВАН КОСТОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди