изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:15 EET
ПЛЕВЕНЧАНКА ГРАБНА ТИТЛАТА "МИС ЧЕРНО МОРЕ"    
Новини

16-годишната Петя от Добрич стана "Мис Албена". 24 момичета се надпреварваха за най-престижните титли, председател на журито бе президентът на "Визаж модел груп" Жени Калканджиева



В края миналата седмица в Албена за 35-ти пореден път се проведе най-престижният конкурс за красота по българското Черноморие - "Мис Черно море" и "Мис Албена". Мястото на събитието бе вариете-театър "Албена". 6-членно жури с председател Евгения Калканджиева имаше нелеката задача да избира между 24 красиви момичета на възраст от 13 до 18 години. Две от участничките в конкурса бяха от Казахстан - Жанна Саръева и Екатерина Усманкина. Другите членове на съдийската шестица бяха Александър Марков - ръководител сектор "Реклама" в "Албена" АД, Силвия Щумпф - управител на в. "Черно море" и "Алфа радио", Валентин Праматаров - представител на фирма "Квят", Венелин Праматаров - главен секретар на Министерството на младежта и спорта и Веселин Лазаров - представител на модна къща "Принцес". Водещи на шоуто бяха Весела Бинева и популярният тв водещ от предаването "Мело тв мания" Ники Илиев. Момичетата се представиха в три тура - първият с очила на първата българска фирма за очила "Квят", вторият - с бански костюми и третият - с официални рокли. След третия тур бяха определени 10 финалистки, които отговориха на въпроси на водещите, след което журито произнесе "тежката" си дума. На трето място в конкурса Мис Черно море бе класирана 14-годишната Малта Пандева от Бургас с ръст 170 см и мерки 85/60/92, първа подгласничка стана 16-годишната Жанна Саръева - ръст 173 см и мерки 86/63/89. Короната на мис Черно море стана притежание на 14-годишната Блага Митева от Плевен с ръст 177 см и мерки 84/60/90. Тя спечели още 300 лева от КК "Албена", 7-дневна почивка за двама в 3-звезден хотел в курорта, луксозно бельо от Сити фешън, козметика на "Орифлейм", право да представи своя град в най-престижния конкурса Мис България'2005, както и 5-годишен договор с "Визаж модел груп". По традиция публиката определя коя ще бъде носителка на короната Мис Албена. Тази година бе избрана 16-годишната добричлийка Петя Петрова с ръст 170 см и мерки 87/56/87. Тя спечели още 250 лв., осигурени от КК "Албена", 5-дневна почивка за двама в 3-звезден хотел в курорта, козметика от "Орифмлейм", право да участва в конкурса Мис България'2005 и 5-годишен договор с "Визаж".

ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ БЛАГА сподели, че харесва математиката и учи в Математическа гимназия в Плевен. Мечтае да завърши Международни икономически отношения. Тя е зодия Козирог. Обича да чете книги, като любим писател й е Синди Шелдън.

МИС АЛБЕНА е зодия Лъв. Тя е ученичка в СОУ "Любен Каравелов в Добрич" в паралелка с английски и руски език. "За мен беше неочаквано да стана Мис, тъй като всички момичета са много хубави" - каза още Петя пред репортер на НДТ. Мечтата й е да следва медицина, като желанието й е да стане зъболекар. Възнамерява също да не оставя на страна модния бизнес. Петя е носителка и на короната на Мис Добрич.

 


Сходни връзки

ПЛЕВЕНЧАНКА ГРАБНА ТИТЛАТА "МИС ЧЕРНО МОРЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди