изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:45 EEST
СПОРТНИ ВЕСТИ    
Спорт

ГЛАВНИЯТ ЕКСПЕРТ към министерството на младежта и спорта Милен Петров съобщи, че на три Дома в региона са били дарени спортни пособия на стойност 700 лева. Дом “Дъга” е получил тенис-маса.



ГЛАВНИЯТ ЕКСПЕРТ към министерството на младежта и спорта Милен Петров съобщи, че на три Дома в региона са били дарени спортни пособия на стойност 700 лева. Дом “Дъга” е получил тенис-маса. На дома в село Овчарово - “Добруджанче”, където се отглеждат деца от 3 до 7 години, са били дадени топки, кегли, кофички, въжета за скачане и фризби. Със спортни пособия са зарадвани и децата от Социално-педагогическия интернат “Св. Климент Охридски”, село Пчеларово, където са били предоставени баскетболни и футболни топки, федербал, обръчи и ракети за тенис на маса.

ОСЕМ МЛАДЕЖИ И ДВЕ ДЕВОЙКИ на Албания ще изведе добричкият треньор Диян Дейков по време на европейското първенство по вдигане на тежести за състезатели до 20 години, на което домакин ще бъде град Бургас. За телевизия “Добруджа кабел” селекционерът сподели, че ще подпише нов договор с албанската федерация само ако тежкоатлетите идват на подготовка в България. В противен случай треньорът ще прекрати взаимоотношенията си с албанците. “Не ми се ходи в Албания и там да тренирам щангистите” - бе категоричен Диян Дейков, който тази седмица ще посрещне в Добрич треньора на националния отбор на България Пламен Аспарухов.

 


Сходни връзки

СПОРТНИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди