изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:27 EEST
ЖИТЕЛКА НА АСЕНОВГРАД ИМАЛА ПЕТ ИМПЛАНТАТА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ В ТЯЛОТО СИ    
Общество

Добрички уфолози бяха на експедиция Асеновград и на пресконференция вчера оповестиха резултатите от нея



Научно-изследователска уфологична експедиция в района на Асеновград са провели от 26 до 30 август представители на клуб "Търсачи на алтернативни форми на живот" при младежкия дом в Добрич. По този повод вчера пресконференция даде председателят на клуба Веселин Боянов.

Добричките уфолози са проучили местността, където бе намерен вторият череп, представен на семинар в Добрич от Ценко Симеонов. На известно разстояние от мястото след това той попаднал на овъглени камъни, подредени в елипсовидна форма. При огледа добричлии видели петно от овъглена почва, с част от разтопени камъни. Според специалистите, това може да се получи само в доменна пещ и при много висока температура.

От март м.г. досега в района на Асеновград имало над 60 случая на наблюдения на НЛО. Виждали са ги основно две сестри от града, като по тяхно желание не се съобщават истинските им имена, а са наречени Милена и Свилена. Телата, които те са наблюдавали нощно време в небето, били кълбовидни, елипсовидни или с променяща се форма. Цветът им бил бял, жълто-зелен или преливащ се. В началото на август двете сестри заедно с баща си са наблюдавали обект с жълто-зелен цвят. На 6 август Свилена и майка й видели НЛО с продълговата форма, напомняща на круша. Обектът бил металически и си променял цвета. Два дни по-късно през деня в югозападна посока от Асеновград бил видян НЛО с елипсовидна форма. Това продължило около 20 секунди.

Двете сестри развили и контактьорски способности, обясни В. Боянов. През пролетта на м.г. Милена започнала да рисува прости изображения, като с течение на времето рисунките се усложнили до чертежи, чието приложение не е известно. Досега тя е нарисувала над 100 схеми, което, според нея, се дължало на усъвършенстване на контакта. След известно време сестра й Свилена видяла на терасата човешки силует с несъразмерно голяма глава. На сутринта намерила петно от течност, приличащо на йод върху чаршафа си. Твърдяла, че на пет места в тялото й извънземни са поставили имлантанти. Впоследствие започнала да рисува енергийни рисунки, които преминали в портрети на съществата, с които контактува. Досега имала 80 такива портрета. Майката на момичетата казала, че също е имала подобни преживявания, когато е била на 11-13 години. Една сутрин открила на чаршафа си подобно петно.

По време на експедицията уфолозите са посетили и енергийни зони, като скалния масив Белинташ, намиращ се в Родопите на 60 км от Пловдив. Местността била любима на много екстрасенси, които ходели там да медитират. На повърхността на платото били издълбани много ямички и канали, които някои възприемали като звездна карта. Местните изследователи смятали, че това е древно светилище на траките. Намерената плочка с образа на бог Сабазий давала основание да се смята, че там е скрита древна библиотека, съдържаща знанието на траките. На мястото имало и два кладенеца с изкуствен произход. Те представлявали интерес за добричкия клуб, защото били подобни на кладенците край село Карапелит, Провадия и Исперих. При експедицията уфолозите видели и надпис, изсечен в скали до село Ситово. Той представлявал древна писменост, като нито съдържанието, нито произходът били установени. Те разгледали и тракийска могила край с. Старо Железаре. Предполагало се, че тя е обсерватория от 5 в.пр.н.е.

 


Сходни връзки

ЖИТЕЛКА НА АСЕНОВГРАД ИМАЛА ПЕТ ИМПЛАНТАТА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ В ТЯЛОТО СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди