изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:27 EEST
ТУРНИР ПО ПРЕСКАЧАНЕ НА ПРЕПЯТСТВИЯ ЗА МЛАДИ КОНЕ    
СпортОт 17 до 19 септември в к.к. Албена ще се проведе 4-тия международен турнир по прескачане на препятствия с коне, с награден фонд 24 хиляди евро и 1-вия международен турнир по прескачане на препятствия за млади коне с награден фонд 6 хиляди евро.

Турнирите се организират от Ездитен клуб "NPS", "Албена" - АД и Българската федерация по конен спорт, като ще преминат под патронажа на председателя на Народното събрание проф. Огнян Герджиков. Осигуреният общ награден фонд от 30 хиляди евро е най-големия предоставян до момента. Надпреварите ще се проведат в продължение на 3 състезателни дни, като ще бъдат преодолявани 9 изпитания с повишаваща се степен на трудност. Стартовете са предвидени за 13.00, 15.00 и 17.00 часа пред х-л "Добруджа". Най-високото препятствие предвидено за състезанията е 140см, а най- ниското 110см. Финалът на 19 септември ще се излъчва по "Канал 1" на БНТ. Всички участници в двата международни турнира ще бъдат настанени в  тризвездни хотели в к.к. Албена.
 


Сходни връзки

ТУРНИР ПО ПРЕСКАЧАНЕ НА ПРЕПЯТСТВИЯ ЗА МЛАДИ КОНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди