изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:59 EEST
В ТЕРВЕЛ ОБЯВЯВАТ НАЙ-КРАСИВИТЕ КЛАСНИ СТАИ    
ОбразованиеНа тържеството във връзка с откриването на новата учебна година днес в СОУ "Йордан Йовков" ще бъдат официално обявени победителите в конкурса за най-красива класна стая, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

 Както вестникът ни писа, в него можеха да участват класни ръководители на деца от подготвителната група до 4 клас на училището. Сред шестте учителки общинска комисия е определила и победителите. Това са Ганка Иванова - класен ръководител на 1 а клас /първо място/, Маргарита Тодорова - 1 б клас /втора награда/ и Гинка Гюдженова - ръководител на подготвителен клас /трето място/. Поощрителни награди ще бъдат връчени и на останалите трима участници в конкурса.

Ганка Иванова е впечатлила журито с красиво изрисувани с темперни бои саксии и с още една инициатива, осъществена с помощта на родителите - измазване стените на класната стая. Класираната на второ място М. Тодорова е разкрасила стаята с нови пердета, а Г. Гюдженова е боядисала чиновете по оригинален начин

Всички първокласници от Тервел и децата от подготвителните класове ще получат днес подаръци от фирма "Фотокаприз" - по една тетрадка и химикал. Фирмата подарява на трите първи класа и на подготвителния и по една карта на България. Общинското ръководство пък осигурява принтери за кабинета по информатика на СОУ "Й. Йовков" и на всички училища в селата.

 


Сходни връзки

В ТЕРВЕЛ ОБЯВЯВАТ НАЙ-КРАСИВИТЕ КЛАСНИ СТАИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди