изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:57 EEST
БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН Е УБИТ В ИТАЛИЯ    
По света
Български гражданин е бил застрелян в Италия

 15 септември 2004 | 15:07 | Агенция "Фокус"

София/Фоджа. 32-годишен български гражданин е бил открит мъртъв с огнестрелна рана в близост до италианското селище Лесина край град Фоджа.


Това съобщава в електронното си издание италианският вестник Ла Гадзета дел Медзоджорно. Българинът, чието име е Руфин Мартинов, е работел като селскостопански работник, берял е домати. Той е бил открит от италианските карабинери след анонимно телефонно обаждане рано тази сутрин.
Тялото на българина е било намерено близо до главен път № 16 край град Лесина в област Рипалта. Според информацията, близо до мястото, в което е било открито тялото, в полето, са се намирали палатки, в които са живеели около 40 български селскостопански работници. След първоначалния оглед е било установено, че българинът, облечен в работен комбинезон, е с огнестрелна рана в гърба, с изходна рана през гръдния кош. Той е бил намерен между палатките. Министерството на вътрешните работи на Италия и италианската прокуратура са се заели с разследването на убийството.
По първоначални свидетелски показания снощи група от четирима или петима българи са дошли до мястото, на което са разположени палатките на работниците. Между тях е избухнал спор и единият от тях извадил ловна пушка и стрелял. Изстрелът се оказал фатален за Руфин Мартинов. Предполага се, че причината за избухването на свадата е трудовото възнаграждение. По всяка вероятност утре ще бъде извършена аутопсия на тялото. Диаметърът на раната отговаря на куршум от ловна пушка 12-ти калибър.
Италианските власти все още не са потвърдили официално убийството на българина. Агенция “Фокус” поддържа връзка с италианските карабинери до изясняването на подробностите по случая. Фокус/НДТ
Всички права запазени - Информационна агенция "ФОКУС"
 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН Е УБИТ В ИТАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди