изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:29 EEST
СИЛНО НАЧАЛО ЗА РАКЕТИТЕ НА "ИЗИДА"    
СпортС участието на 30 ракети от осем клуба на кортовете на "Изида" в Добрич вчера започна републикански турнир по тенис за момичета и момчета до 14-годишна възраст.

Успешно стартираха повечето състезатели на клуба домакин. Доказателство за това е фактът, че седем от тях - четири момичета и три момчета - стигнаха до четвъртфиналите и са на крачка от призовите места. Владислав Матеев се наложи убедително над Кирил Манолов /ТК "Добрич"/ с 6:1, 6:0, а Димитър Петров отстрани Станислав Тинев /ТК"Добрич"/ със същия резултат.Третият представител на "Изида", който продължава напред, е Станимир Панчев, победил в трисетов мач съотборника си Драгомир Дралчев - 6:3, 4:6, 6:1. Една от най-оспорваните срещи предложиха две възпитанички на Юри Дойчев - Теодора Райнова и Снежана Александрова. В първия сет Теодора спечели с 6:2, но след това Снежана се наложи със 7:5. В решителната трета част Теодора стигна уверено до 6:2. За следващата фаза на турнира се класира и Гергана Макнева, победила също в три сета друга състезателка на "Изида" - Елена Стефанова. Според програмата на турнира днес от 10.00 ч. са полуфиналните двубои, а след това са финалните срещи.
 


Сходни връзки

СИЛНО НАЧАЛО ЗА РАКЕТИТЕ НА "ИЗИДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди