изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:32 EET
260 БЕДНИ ДЕЦА ОТ ДОБРИЧ ЩЕ ПОЛУЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОМОЩИ    
Общество

10 000 лева отпуска фонд "Социално подпомагане" на МТСП на община Добрич за тази дейност



260 деца от Добрич от социално слаби семейства ще бъдат подпомогнати за новата учебна година. Това е възможно благодарение на финансова помощ в размер на 10 000 лева, която общината е получила от фонд "Социално подпомагане" на Министерството на труда и социалната политика. Средствата ще бъдат разпределени между три основни училища - "Йордан Йовков", "Панайот Волов" и "Никола Вапцаров". С отпуснатите помощи ще бъдат закупени учебници и учебни помагала.

През август Добрич получи хуманитарна помощ от Германия на стойност 880 евро, припомнят от пресслужбата на общината. Дарението включваше дрехи, спално бельо, хавлии, обувки и играчки. Те ще бъдат предоставени на дом "Дъга", Дома за медико-социални грижи и Дома за стари хора. Играчките ще бъдат раздадени в различни общински детски заведения. Част от дарението е предоставено на дирекция "Социално подпомагане" в Добрич. Така са осигурени дрехи на 50 деца от Добрич от социално слаби семейства.

 


Сходни връзки

260 БЕДНИ ДЕЦА ОТ ДОБРИЧ ЩЕ ПОЛУЧАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОМОЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди