изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:38 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ СЕ ХВЪРЛЯТ СРЕЩУ “ДОРОСТОЛ” ЗА ШЕСТА ПОРЕДНА ПОБЕДА    
Спорт

В събота и неделя са срещите от шестия кръг на първенството на "Б" футболна група. Отборът на "Добруджа", който няма загубена точка от началото на сезона, ще срещне "Доростол" /Сс/.



За съжаление на феновете си обаче добричкият тим и този път няма да играе домакинския си мач на стадион "Дружба", а ще приеме съперника си в Албена. На проведената вчера традиционна седмична пресконференция старши-треньорът на "жълто-зелените" Валентин Пейчев заяви, че добруджанци са готови за предстоящия сблъсък. Треньорският екип е направил разузнаване на съперника чрез видеозаписи на негови срещи и В. Пейчев смята, че силистренци не могат да изненадат възпитаниците му. Травмата на Господин Господинов вече е отшумяла и той е готов да се включи пълноценно в предстоящия двубой. Под въпрос е участието в мача на нападателя Павлин Тодоров, който е получил контузия по време на тренировка. Едва в последния момент ще стане ясно дали той е в състояние да помогне на съотборниците си да спечелят утре шестата си поредна победа в първенството. Междувременно от лагера на "Доростол" заявиха, че ще излязат срещу "Добруджа" минимум за точка. "Всички в нашия тим сме надъхани да спрем победния ход на "Добруджа". Ще ни помогне и фактът, че лидерът в "Б" група не играе мачовете си у дома, а в Албена", каза нападателят Атанас Николов.
ПРОГРАМА ЗА VI-Я КРЪГ
18.09.2004  г. /събота/ - 17.00 ч.
Локомотив /ГО/ - Ботев /Пд/ 
Спартак /Пл/ - Шумен
Поморие - Вихрен
Добруджа - Доростол
Академик - Миньор
Етър - Рилски спортист
Светкавица - Мак. слава
19.09.2004  г. /неделя/ - 17.00 ч.
Черноморец - Конелиано 
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ СЕ ХВЪРЛЯТ СРЕЩУ “ДОРОСТОЛ” ЗА ШЕСТА ПОРЕДНА ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди