изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:37 EET
"ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" ГОСТУВАТ НА "АСТИ' 91" В ПЪРВИЯ КРЪГ НА ПЪРВЕНСТВОТО    
СпортВ събота започва новото първенство на "А" хандбална група. В първия кръг отборът на "Добруджа" гостува на "Асти 91" в Хасково.

Селекционерът на добричкия тим Георги Андреев, който е и президент на клуба, заяви, че неговите възпитаници ще гонят победата, независимо от това, че домакините са традиционно силен и неудобен съперник.
"Към момента финансово не е обезпечено участието ни в цялото първенство, но през тази година се чувстваме финансово по-спокойни благодарение на факта, че станахме сателит на варненския "Локомотив - Надин". Те ни помагат, а в замяна на това на фланелките ни ще има надпис на варненската фирма" Металекс 5", каза клубният бос Георги Андреев.
Екипа на "Добруджа" тази година ще защитават четирима състезатели, които доскоро се подвизаваха в "Локомотив-Надин". Това са Димитър Пламенов, Борислав Борисов, Димитър Ангелов и вратарят Гино Богданов. Те ще играят с "жълто-зелената" фланелка като преотстъпени. Националът Светослав Божков няма да защитава цветовете на варненските "железничари", както вече писаха варненските медии. "Нямаме кадрови проблеми за мача с "Асти 91". Все още обаче е рано да кажа групата за двубоя в Хасково. Не съм запознат със селекцията, която са направили предстоящите ни съперници, но това е един традиционно корав съперник, който винаги преследва победата. Те завършиха на четвърто място през изминалото първенство. Винаги играят вдъхновено у дома. Ние обаче отиваме да покажем добра игра и с новите попълнения да се преборим за победата", добави Андреев. Той допълни, че целта на Добруджа през новото първенство е да намери място в шестицата. Според президента на добричкия клуб и тази година "Локомотив-Надин", "Спартак" и "Пирин" /Гоце Делчев/ ще бъдат фаворити за медалите, тъй като са финансово обезпечени. Останалите мачове от кръга са : "Спартак" /Вн/ - "Железничар" /Сф/, "Пирин" /ГД/ - "Цар Самуил" /Пч/, "Левски" /Левски/ - "Осъм" /Лч/, "Локомотив" /Вн/ - НСА /Сф/.   
 


Сходни връзки

"ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" ГОСТУВАТ НА "АСТИ' 91" В ПЪРВИЯ КРЪГ НА ПЪРВЕНСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди