изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:52 EEST
СТРОЯТ ХОКЕЙНО ИГРИЩЕ В АЛБЕНА    
СпортИгрище по хокей на трева започват да строят в Албена. Първата копка ще бъде направена на 29 септември лично от представителя на европейската федерация Норман Хюз, който отговаря за детския хокей.

НДТ научи, че на тържеството ще присъстват още министърът на младежта и спорта Васил Иванов- Лучано, както и президентът на българската федерация по хокей Симеон Кралев.
100 хиляди долара е отпуснала европейската федерация по хокей за построяването на игрище в Албена. Тенденцията е на новия терен да се проведат големи състезания, като още през юни 2005 г. в курорта ще се състои еврошампионатът  за юноши и девойки до 18 години.
Тази събота ще се проведе семинар за съдии, треньори и длъжностни лица. От треньорката в клуб "Добрич Бул 2002" Дануша Ялъмова научихме, че тя ще представи нашия град в треньорския семинар, а Елиза Найденова ще покрива нормативите при съдиите за новото първенство. Клубът вече мисли и за подрастващото поколение и подготвя бъдещите големи рефери. На съдийските курсове ще се явят Драгомир Демирев и Николай Банков.
Състезанията по хокей стартират през следващия месец, когато са зоналните турнири. В нашата група са още Варна, Харманли и Главиница. Целта е възпитаниците на Дануша Ялъмова да се класират за финалите при 12, 14 и 16-годишните.  При най-малките - до 12 и до 14 години, зоналното първенство ще бъде в Албена, а град Бяла ще приема 16-годишните хокеисти.  
 


Сходни връзки

СТРОЯТ ХОКЕЙНО ИГРИЩЕ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди