изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:04 EET
ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ОТБЕЛЯЗА ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА"    
Общество

С мило тържество в петък възпитаниците на дневния център за деца с увреждания в Добрич отбелязаха неговия първи рожден ден. Пред многобройните гости малчуганите представиха песнички и стихотворения, които са научили в социалното заведение.



Центърът бе изграден през 2002 г. като ресурсен със средства на ноу-хау фонда на Британското посолство у нас, припомни началникът на отдел "Здравеопазване и социална политика" към община Добрич Иванка Шопова. По-късно - през есента на м.г., заради желанието на родителите децата им да ползват целодневни грижи, той бе трасформиран в дневен. "Ползата от центъра е в две посоки - посочи И. Шопова. - От една страна това е обгрижването на децата в добра среда от специалисти и от друга - възможността за реализация на майките".

Поздрав от областния управител Иван Иванов към децата и работещите в дневния център отправи зам.-областният управител Дочка Костадинова. Тя подари на малчуганите топки. От общината пък получиха различни игри. Честитка по повод първия рожден ден на "Надежда" от името на кмета на Добрич Детелина Николова отправи заместникът й Ваня Балчева.

 


Сходни връзки

ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ОТБЕЛЯЗА ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди