изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:36 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО    
Новини

ФАКТ Е вече новата интернет страница на общината, похвалиха се вчера от общината. Акцентът, който е поставен е на он-лайн услугите, които могат да се ползват, както и на полезната и актуална информация. Поради технически проблеми до ден-два ще бъдат актуализирани



и новините на страницата, добавиха още от общината.

СТАРТИРА ВТОРИЯТ етап от реконструкцията на уличното осветление, съобщи зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. ВЧера общината трябваше да сключи договор и с фирма изпълнител на въздушната мрежа.

10 ДЕЦА ОТ дневния център за деца с увреждания ще се включат в проявата "Другият театър" на фондация "Авансцена", като в края на обучението си на 5 октомври децата ще представят театрална пиеса с фолклорен сюжет. За целта общината е осигурила 1000 лв. плюс транспорт.

ФИНАНСОВИЯТ зам.-кмет на община Добрич Иван Колев взе участие миналата седмица в работно заседание в столицата. Темата на заседанието бе администрирането на местните данъци и такси от общините. Участие в работната среща са взели главният данъчен директор, както и представители на местните власти. До дни с писмо ще бъдат информирани директорите на териториалните данъчни подразделения за администрирането на този налог.

ОБЩИНАТА ще изпрати възражение до министър Игор Дамянов по повод отпуснатите средства за ремонти в училищата, заяви вчера кметът Детелина Николова. "Ние поискахме 130 хил. лв., а получихме по-малко от една трета от това - 39 600 лв. Ремонтите, които направихме са много над тези средства. Писмено ще изразим несъгласието по този повод" - добави още Д. Николова.

ВЧЕРА кметският екип имаше изнесен приемен ден в Индустриалната зона, като кметът и заместниците му се срещнаха с 13 работещи фирми. Проблемът, който бе основно разглеждан - подобряване на инфраструктурата в района с общите усилия - на общината и фирмите.

 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди