изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:07 EEST
Диана се завърна в България с новия хит "Светкавица"    
Култура

  След шестмесечно пребиваване зад Океана Диана е отново в България. В последните години гласовитата певица живее по равно време в родината си и в Щатите.



 В Америка изпълнителката на хита "Sorry Gringo" живее в билдинг в квартала на Лос Анджелис "Марина дел Рей" почти на брега на Тихия океан. Адресът й в България е в родния й Видин при родителите й, с които е свързана много силно. 
Преди да замине за Щатите Диана издаде най-силният си албум "Sorry Gringo" - 10-ти поред в успешната й кариера и първи, който сама продуцира и издава. Песните в него са създадени в Америка, като Диана е автор на музиката на всичките и на повечето текстове. Там тя засне и два уникални видеоклипа, които са коренно различни от всичко, което се прави в България. Единият, на заглавната песен, е в каубойски-кънтри стил и е направо като мини уестърн филм. Другият "Аз й Харли Дейвидсън" пък е заснет на рок-събор и в него могат да се видят най-яките мотори на света.
Сега на Диана й предстоят много концерти и участия в страната, където ще представя албума си. За почитателите си тя е поготвила една изденада - чисто нова песен, записана веднага след пристигането й у нас. Парчето се нарича "Светкавица" и е изцяло нейно авторско. Вече се приема много добре по дискотеките и в интернет, тъй като е с актуално сръбско звучене, оригинален текст и страхотно изпълнение, такова, каквото само Диана може. Първите мнения във форумите са, че това е много голяма крачка напред в кариерата на певицата. На "Светкавица" предстои да се заснеме и видеоклип, но докато набира скорост чаровната изпълнителка ще реализира клип на още една песен от албума си "Sorry Gringo".

Официалният уеб-сайт на Диана е:
www.dianapopfolk.com
Видеоклиповете с перфектно качество може да свалите от:
http://info.datacom.bg/klips/
Новият хит "Светкавица" може да си изтеглите от:
http://www.mp3-bg.com/7/641/11831

 


Сходни връзки

Диана се завърна в България с новия хит "Светкавица" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди