изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:43 EET
ЗА ПРАЗНИКА ДОБРИЧ ПОСРЕЩА ГОСТИ ОТ ВСИЧКИ ПОБРАТИМЕНИ ГРАДОВЕ    
Новини

Тържествата ще уважи вицепремиерът Пламен Панайотов, както и редица депутати



По повод честването на 64-ата годишнина от възвръщането на Южна Добруджа в пределите на България, както и празника на града, Добрич ще посрещне гости от всички побратимени градове. Участие в тържествата са потвърдили от Залаегерсег, Унгария - д-р Ендре Гимеши - кмет на Залаегерсег, Марта Толвай и Йбойа Овари Девечерне; от гр. Кавадарци, Македония - Панчо Минов - кмет на Кавадарци и общинските съветници Ристо Спиров и Йордан Невчев; от гр. Пинск, Беларус - Александър Юш - зам.-председател на Изпълнителния комитет на град Пинск, ръководител на делегацията от Пинск, Александър Шербук - представител на администрацията в Пинск, Игор Ососков - директор на търговско предприятие; от гр. Саратов, Русия - Александър Суетов - представител на администрацията в Саратов, както и Олег Фадеев. Гост ще бъде и д-р Андре Гредел от Шафхаузен, Швейцария, който е и почетен гражданин на Добрич. Ще присъстват и Н.Пр. Александър Петров - посланик на Република Беларус в България, Вйеслав Новицки - Генерален консул на Генералното консулство на Република Полша във Варна, Сергей Семьонов - вице-консул на Генералното консулство на Руската федерация във Варна, Кришан Илиеску - министър-съветник в посолството на Република Румъния, подполковник Таджетин Джошкун - военно аташе от Генералното консулство на Република Турция в Бургас, Юрий Негода - вице-консул на Генералното консулство на Република Украйна във Варна.

Празника на Добрич ще сподели с жителите на града и неговите гости и вицепремиерът Пламен Панайотов, както и депутатите д-р Антония Първанова, Веселин Близнаков, Гиньо Ганев, Даниел Вълчев, проф. Димитър Камбуров и Енчо Малев.

 


Сходни връзки

ЗА ПРАЗНИКА ДОБРИЧ ПОСРЕЩА ГОСТИ ОТ ВСИЧКИ ПОБРАТИМЕНИ ГРАДОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди