изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:32 EEST
АЛБЕНА - С АМБИЦИЯТА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БАЛКАНСКИ ЦЕНТЪР ПО ХОКЕЙ НА ТРЕВА    
Туризъм

На 30 септември в Албена ще бъде направена първата копка на игрище за хокей на трева, обяви вчера пред журналисти директор "Експлоатация" в дружеството Иван Калинков.



"Игрището ще бъде изградено на паркинга на "Хоризонт", то ще бъде със стандартните размери на футболно игрище. На първата копка ще присъстват представители от Белгия, както и от Европейската и Българската федерации по хокей на трева. Албена ще вложи общо около 350 хил. лв. в изграждането на игрището, а настилката за него ще бъде внесена от Белгия, като стойността й е 100 хил. долара й ще бъде безвъзмедно дарение" - разказа още И. Калинков. Амбицията на ръководството на комплекса е игрището да бъде завършено до май 2005 г. и през следващата година там да се проведе републиканско първенство. "Целта ни е също да се превърнем в Балкански център по този вид спорт и при нас да се провеждат европейски първенства" - добави още И. Калинков.

 


Сходни връзки

АЛБЕНА - С АМБИЦИЯТА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БАЛКАНСКИ ЦЕНТЪР ПО ХОКЕЙ НА ТРЕВА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АЛБЕНА - С АМБИЦИЯТА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БАЛКАНСКИ ЦЕНТЪР ПО ХОКЕЙ НА ТРЕВА
Автор: Anonymous да 2004-11-01 @ 15:00 EET
Koi Ivan Kalinkov,ot Karalii,u4iteliat?Toi nali be6e po vremeto na En4o Mitev zam.generalen!Za6to ste go ponijili tova mom4e?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди