изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:53 EEST
Скандалният DJ Danger Mouse ще работи по втория албум на Gorillaz    
Култура  В работата по втория албум на проекта Gorillaz се присъедини и известният DJ и продуцент Danger Mouse, съобщава Dotmusic.com. DJ Danger Mouse се прочу със своя “Grey Album”, микс между “White Album” нa Beatles и “Black Album” на рапъра Jay-Z.


"The Grey Album” беше свален от интернет от повече от 100 000 посетители само за един ден, въпреки, че неговото появяване там, по понятни причини, беше неблагосклонно възприето от звукозаписните компании.

Лейбълът на Бийтълс, EMI, който, по ирония на съдбата, работи и с Gorillaz, все още възнамерява да се разправи с Danger Mouse.

Над дебютния албум на Gorillaz, който беше издаден през 2001 г., Damon Albarn работи с Dan ”the Automator”. Новият албум трябва да излезе през пролетта на 2005 г.

За записите, Олбърн обещава да покани най-различни вокалисти, нo за сега, единствените известни гости са De La Soul.

“Ние и двамата сме много развълнувани от това, което правим, - разказва Олбърн. –Мисля, че то ще бъде изненада за много хора. Но наистина не искам да описвам какво звучене да очаквате.”
Албумът ще съдържа и визуална част, но още не известно дали това отново ще е Jamie Hewlett, създателят на комикса "Tank Girl".

 http://avtora.com/  НДТ

 


Сходни връзки

Скандалният DJ Danger Mouse ще работи по втория албум на Gorillaz | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди