изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:46 EEST
Ганов и Стоянов ликуват след драма    
Спорт8 тандема взеха участие в двойковия турнир по тенис за мъже, организиран от ТК "Добрич".

Те бяха разпределени в две групи, където играха по системата "всеки срещу всеки". В първата група с три победи първенци станаха Пресиян Иванов и Руслан Йорданов. С две победи за полуфиналите се класираха още Николай Ганов и Борислав Стоянов. Трети останаха Наско Карамфилов - Диян Коравски, следвани от Васил Зисовски - Ангел Ангелов. Интересни срещи предложи и другата група, в която първи станаха Кунчо Милов - Венцислав Пенков. За полуфиналите се класираха още Николай Милов - Милен Павлов. Изненадата бе, че групата не бе преодоляна от поставените под номер 1 Сергей Владов и Илия Джаджев. На полуфиналите Н. Милов - М. Павлов елиминираха П. Иванов - Р. Йорданов с 6:4 гейма, а Ганов - Стоянов елиминираха К. Милов - Пенков. Така на практика за финала се класираха тандемите, които останаха втори в предварителните си групи, а първенците от групите застанаха един срещу друг в малкия финал. В спора за първото място Ганов и Стоянов взеха комфортна преднина от 3:1 гейма. Те обаче си помислиха, че вече са спечелили мача и това им изигра лоша шега. Николай Милов и Милен Павлов обърнаха срещата до 5:3 гейма в тяхна полза, но и тяхното подценяване, а може би и умората доведе резултата до 5:5. В тайбрека пълни господари бяха  Ганов и Стоянов. В срещата за трето място Кунчо Милов и Венци Пенков се наложиха над Пресиян Иванов и Руслан Йорданов с 6:4 гейма.

ТК "Добрич" организира и индивидуален турнир, в който се включиха 22 любители от града. На финала се класира лидерът в ранглистата Сергей Владов, който очаква победителя от полуфиналния мач между Милен Павлов и Кунчо Милов. Последният прави пореден силен турнир и показва на младите, че не е нужно човек да е на 18, за да играе силен и атрактивен тенис. Следващите турнири за мъже са след две седмици, а тази събота е индивидуалният турнир за жени. Ден по-късно дамите ще имат и двойкова надпревара.

 

 


Сходни връзки

Ганов и Стоянов ликуват след драма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди