изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:01 EEST
НА 3 ГОДИНИ Е НАЙ-МАЛКИЯТ ВЪЗПИТАНИК НА МУЗИКАЛНАТА ШКОЛА    
Общество

при читалище "Йордан Йовков" в Добрич. Иначе възрастови ограничения за желаещите да посещават уроците няма



В момента върви записването за различните форми, които предлага читалище "Йордан Йовков" в Добрич. Учебната година ще се открие в петък. От 10 ч. във фоайето на читалището ще се състои официалното посрещане на децата, а следобед концерт по повод откриването ще изнесе музикалната школа.

Най-голям интерес и тази година има към езиковата школа, каза за НДТ председателката на читалищното настоятелство Юлия Дрекова. Това донякъде се дължи на международните сертификати, които се издават след завършване на курсовете. По традиция най-много желаещи има за английски език, но от миналата година доста се котират също италианският и испанският заради възможностите за работа в чужбина. Отделно читалището предлага и езикови курсове за възрастни след завършено средно образование - по линия на договора с Нов български университет.

Интерес и тази година се наблюдава към музикалната школа при читалището. Особеното обаче е, че много пада възрастовата граница на записалите се. Най-малкото дете, което ще се обучава в школата, е 3-годишна пианистка, каза Ю. Дрекова. Иначе възрастови ограничения няма, но в по-голямата част уроците се посещават от деца и ученици до 11 клас. Интересът е основно към пианото и китарата.

 


Сходни връзки

НА 3 ГОДИНИ Е НАЙ-МАЛКИЯТ ВЪЗПИТАНИК НА МУЗИКАЛНАТА ШКОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди