изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:54 EEST
СРУТИ СЕ 15-МЕТРОВА ПОДПОРНА СТЕНА    
Новини

Дъждът е причинил срутването. За щастие, няма пострадали



Подпорна стена, висока три метра и дълга близо 15, се е срутила миналата нощ в Добрич. Причина за това е падналият дъжд. Стената се намира по ул. "Христо Ботев", над дерето. Улицата е изключително оживена през деня, но благодарение на късния час, в който е станало срутването, за щастие, няма пострадали хора.

Екип на НДТ вчера посети мястото. Работници бетоновите останки от стената, днес ще се разчиства, за да може след това да се направи нов тротоар. Направени бяха и замервания да не би отдолу да има действащи кабели. Улица "Христо Ботев", в участъка между булевардите "Русия" и "Добруджа" е затворена за автомобили.

Подпорната стената е имала пукнатини, като преди 15 дни е изпратен констативен протокол и предложение за отстраняването им до комисията за бедствия, аварии и катастрофи, обясни за НДТ Кина Стефанова, главен експерт в дирекция "Програми инфраструктура и околна среда" при община Добрич, която бе на мястото на инцидента.

 


Сходни връзки

СРУТИ СЕ 15-МЕТРОВА ПОДПОРНА СТЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди