изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:03 EEST
ШУМЕНСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ ОТКРИВА УЧЕБНАТА ГОДИНА В КОЛЕЖА СИ В ДОБРИЧ    
Образование

Очаква се на тържеството утре да присъства цялото ректорско ръководство, начело с проф.д.ф.н. Добрин Добрев



С тържество утре от 10 ч. ще бъде открита новата учебна година в Колеж-Добрич, към Шуменския университет "Епископ Константин Преславски". В учебното заведение има 380 колежани в редовно обучение, държавна поръчка, от които 185 са първокурсниците. Студентите се обучават в осем специалности, като две са новите - "Аграрна икономика" и "Туризъм", и към тях има голям интерес. Колежът ще започне новата учебна година и с 168 студенти в държавна поръчка, задочно обучение, от които 108 са новоприетите. 281 студенти ще се обучават в бакалавърските програми на Шуменския университет на територията на колежа в Добрич. А от 4 октомври продължава записването за магистърските програми, които са 35 на брой.

Цялото ректорско ръководство на ШУ "Епископ Константин Преславски" се очаква да присъства на тържеството за откриването на новата учебна година утре, начело с ректорът проф.д.ф.н. Добрин Добрев. Сред поканените са също областният управител Иван Иванов и кметът на Добрич Детелина Николова.

 


Сходни връзки

ШУМЕНСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ ОТКРИВА УЧЕБНАТА ГОДИНА В КОЛЕЖА СИ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди