изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:45 EEST
280 000 българи търсят романтика    
Култура  Международният сателитен канал "Романтика", която е от 6 години у нас, подготвя излъчването на първия интерактивен сериал "Ребека", съобщиха от "Зоун вижън– България" -представители на медиата.

Сюжетът му се развива с "помощта" на зрителите, които дават своите предпочитания към героите с имейли и съобщения от мобилните си телефони. В Полша съдбата на персонажите от "Ребека" през последната година е била направлявана от 55 000 имейла и 4 000 sms-а. Другите нови заглавия в есенната програма на канал "Романтика" са минисериалите. Хит през септември са «Три звезди», който разказва за живота на три актриси в критичен за италианците период 1940-45 г., както и новите серии на «Палави момичета» и «Искам си децата».

 

 

  През октомври популярния юношески сериал «Еджмънт» се връща с нови епизоди.  Продължава сагата на осиновената от богато семейство Ивана в сириала «В план на любовта», а дали Хулиан ще получи наследството от биологичния си баща ще научите от новите епизоди на «Богатство и любов». 
280 000 са абонатите на "Романтика" в България, като за
последните 12 месеца техният брой се е увеличил с 80 000. Над 6 милиона са абонираните в 25 страни от Средна и Източна Европа и Близкия Изток. Той  отправя своите послания към жените в България не само чрез телевизионния екран, а и чрез реално партньорство в проекти и местни събития, като се насочва и към проблемите, и към красотата и романтиката в живота на българската жена и се опитва да подскаже, че трябва да търсим красивото и романтичното в живота и да не забравяме, че любовта е над всичко. Програмните блокове като “Премиера”, “Първа целувка”, “Класика”, “Специално” и “Музика” предлагат нови програми, вълнуващи сериали, драми, срещи с познати звезди, тематични събития и музикални концерти. От два дни по международния сателитен канал "Романтика" се излъчват български импресии, заснети в България от български екип. Снимките са правени в Пловдив и са една безплатна реклама за страната ни, коментираха опредставителите на канала у нас "Зоун вижън– България". 



 


Сходни връзки

280 000 българи търсят романтика | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди