изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:34 EEST
АЛБЕНА ПРИЕ ЕНЕРГЕТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ    
СпортВ Албена вчера бе открита Националната спартакиада на енергетиците. 1200 служители, работещи в сферата на енергетиката, ще определят призьорите в 12 вида спорт до 3 октомври.

Руслан ЙОРДАНОВ,
наш пратеник в Албена

В Албена вчера бе открита Националната спартакиада на енергетиците. 1200 служители, работещи в сферата на енергетиката, ще определят призьорите в 12 вида спорт до 3 октомври. Състезателите ще покажат умения по мини футбол,  волейбол, тенис на маса, плажен волейбол, шах, бридж, тенис на корт, дартс, теглена на въже, плуване, баскетбол и крос.
Спортният форум се организира от Националната федерация на енергетиците, Българската работническа федерация "Труд, спорт и здраве" към КНСБ, която се оглавява от добруджанеца Костадин Пързулов, и домакинът Албена.
Със закъснение вчера започнаха единствено срещите от турнира по тенис на корт. Кортовете до хотел "Калиопа" бяха наводнени от поройния дъжд, който се изсипа над Албена, но в ранните часове на следобеда и тази интересна надпревара стартира.
В отделните видове спорт най-добрите ще получат медали, купи и парични награди. Днес в курорта се очаква да пристигне министърът на енергетиката Милко Ковачев, който официално от 19.30 часа да открие спартакиадата.

 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРИЕ ЕНЕРГЕТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди