изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:11 EEST
БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ ХОРА, ОТ ГРАД ТЕРВЕЛ!    
Общество"Дарителството и спонсорството, като част от ценностите на съвременния морал в живота на нашето общество, са най-високата, може би, форма на хуманност и благородство.

 С особена сила, степен и значимост тя се изразява, когато се инвертира в бъдещето на нашите деца. На тия деца, които съдбата е дарила с някакъв талант, които утре ще изграждат националната ни култура и изкуство". Така започва писмото си до редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна" 72-годишният Димитър Коев - почетен член на читалище "Димитър Дончев-Доктора" в Тервел и дядо на талантливата Гергана Коева, спечелила "Сребърен делфин" на международния фестивал "Светът в музика" в италианския град Фивицано. В писмото си г-н Коев изказва от свое име, от името на Гергана и на семейството й благодарност на всички тервелчани, помогнали да се представи както на селекционния фестивал в Албена, така и на самата проява в Италия. И почит и уважение той цитира имената на спонсорите: община Тервел, Читалищно настоятелство, ръководството на ЛРД, РПК, едноличните търговци Димитър Димитров, Пламен Пенев, Божидар Денев, Пламен Ковачев, Иван Тодоров, Живко Ников, Деян Няголов, Алианц "България", д-р Февзиева и др. Особена благодарност Д. Коев отправя към дългогодишния културен деятел Д. Димитров, оказал организационна помощ. Дядото на Гергана не е спестил слова и за хората, открили и работили над таланта на момичето - Стефка Димитрова и двете й преподавателки в СОУ "Св. Климент Охридски" Милена Пеева и Стефка Василева.

 


Сходни връзки

БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ ХОРА, ОТ ГРАД ТЕРВЕЛ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди