изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:40 EEST
Подполковник от РПУ - Мездра е бил убит тази нощ, убиецът е задържан    
Ред и сигурностМездра. 51-годишен подполковник Христов от РПУ - Мездра е бил убит тази нощ, потвърди за Агенция “Фокус” главният секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов.

След бързи и ефективни оперативни действия на служители на полицията под ръководството на главния секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов и директора на Национална служба “Полиция” ген. Илия Илиев убиецът е задържан.
Установено е, че извършителят на убийството е епилептик, а преди да извърши престъплението е приел в комбинация лекарства с алкохол, вследствие на което е станал агресивен.
Криминалното деяние било извършено в местно заведение. Убиецът започнал да заплашва и да дразни посетителите в заведението. В заведението имало и полицейски служители, които го помолили да не отправя повече заплахи и да напусне заведението. Престъпникът продължил да буйства, а полицаите му взели ножа и го отвели навън.
Един от присъстващите полицейски служители подполковник Христов бил осведомен по телефона за задържан в РПУ престъпник, обявен за национално издирване. След обаждането по телефона той тръгнал към полицейското управление, но на излизане от заведението бил нападнат от убиеца с кухненски нож. Вследствие на множеството прободни рани подполковникът починал.
Извършителят на убийството бил задържан на мястото на престъплението от полицейски служители.
Близките на починалия са били посетени, съобщи за "Фокус" ген.-лейтенант Бойко Борисов. Погребението на 51-годишния подполковник ще бъде в понеделник, а разноските за него са поети лично от главния секретар на МВР ген.-лейтенант Бойко Борисов, ген.-майор Илия Илиев и ръководството на МВР.
FOCUS
 


Сходни връзки

Подполковник от РПУ - Мездра е бил убит тази нощ, убиецът е задържан | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди