изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:15 EEST
"НИЕ НЕ ИДВАМЕ В ДОБРИЧ ДА СЕ ХВАЛИМ И ДА ОБЕЩАВАМЕ НЕЩО"    
Икономика

Каза в интервю за НДТ оперативният директор на "Кейбъл тел" Боб Кристоф



- Г-н Кристоф, каква компания е "Кейбъл тел" и откога сте на българския пазар?

- "Кейбъл тел" е американска компания, чиято основна дейност е телекомуникации. Вече почти година сме на българския пазар - на 17 октомври се навършва 1 година.

- Какво точно ще предлагате на хората и с какво Вашата услуга ще бъде по-различна от тази на БТК?

- Ние предлагаме т.нар. пакет "трипъл плей", т.е. - три неща в един пакет с единна ценна. Какво точно включва пакетът - пренос на глас, т.е. телефония, интернет и телевизионен сигнал. Това, с което се отличава нашата услуга от тази на БТК е качеството. Целта, която сме си поставили при изграждането на оптичния пръстен, както и на локалните мрежи впоследствие е инсталацията ни да бъде под земята, да няма висящи кабели, всичко ще минава през оптичния кабел, което само по себе си е гаранция за по-висока скорост, както и за много по-добро качество. Ние не сме поредните, които идват в Добрич да се хвалят и да обещават нещо. Целта на презентацията ни бе да покажем на хората в града, най-вече на бизнеса, че ни има, както и кои сме.

- Казвате качеството е по-добро, а на каква цена ще предлагате на обикновения потребител пакетната услуга?

- По предварителни разчети, които сме правили, нашите цени са с около 30 % по-евтини от тези на БТК. Целевата цена, която сме обявили е 29.95 лв. за този пакет, като в него влизат кабелна телевизия, телефон и интернет. Във всеки град, в който стартираме - работим на такива цени, като телефонът не се отчита импулсно за време. За тези пари всеки може да говори в страната, както и да ползва другите две услуги от пакета.

- Не е тайна, че със закриването на студиото в Добрич, както и на студията в цялата страна, загубихте абонати. Как смятате да ги привлечете отново?

- Да в Добрич загубихме около 2000 абонати, но държа да отбележа, че нашият основен предмет на дейност не е правенето на телевизия, а телекомуникациите. Това, на което разчитаме основно е повишеното търсене на качеството от хората. По отношение на телефонията, например ние предлагаме на абонатите си право на избор. Всеки наш клиент чрез номера на другите телекомуникационни оператори /това са така наречените перфект номера/, ще може да избира мрежата, по която ще говори, т.е. ние никого няма да закрепостяваме.

- Един последен въпрос, г-н Кристоф, по отношение на бизнеса също ли ще предлагате по-ниски цени, спрямо тези на БТК?

- Що касае бизнесът, там подходът ни е индивидуален - зависи какъв е трафикът на клиента, какъв тип клиент е и редица други, но като цяло и тук нашите цени са процентно по-ниски от тези на БТК.

Разговаря Виржиния ГЕОРГИЕВА

 


Сходни връзки

"НИЕ НЕ ИДВАМЕ В ДОБРИЧ ДА СЕ ХВАЛИМ И ДА ОБЕЩАВАМЕ НЕЩО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди