изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:27 EEST
31-ГОДИШЕН ШЕСТ ЧАСА ИЗНАСИЛВА СТАРИЦА    
Новини

Преди да влезе в дома й, отскубнал телефонния кабел



31-годишният Асен Радинов Радинов от село Свобода може да получи от 3 до 15 години затвор за изнасилването на 78-годишна старица от същото село. Районната прокуратура е внесла обвинителния акт срещу него в съда.

На 23 април т.г. в полунощ, след като преди това изпил значително количество алкохол, Асен тръгнал към дома на самотно живеещата възрастна жена. Отвън първо скъсал телефонния кабел, за да не може тя да извика помощ, след което счупил с лакът прозореца на вратата. Възрастната жена отворила, защото помислили, че котка е счупила стъклото. Асен я изблъскал навътре и започнал да я налага с юмруци по главата. След това я съборил на земята и в продължение на близо шест часа я изнасилил три пъти. Жената е получила телесни увреждания и е настанена в болницата.

Асен е безработен, в добро психично здраве е. Осъждан е три пъти за кражби. За последно излязъл от затвора на 18 юни 2002 г., след като излежал двегодишна присъда. От 27 април отново е във Варненския затвор, защото му е наложена мярка за неотклонение лишаване от свобода.

 


Сходни връзки

31-ГОДИШЕН ШЕСТ ЧАСА ИЗНАСИЛВА СТАРИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди