изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:03 EEST
ИСПАНИЯ ТЪРСИ НАШИ ТЕХНИЦИ И МОНТЬОРИ    
Общество

Поредната оферта за набиране на работници за Испания е постъпила в дирекция "Бюро по труда" в Добрич.



Тя е за техници по поддръжка и за монтьори и настройчици на асансьори, ескалатори и механични движещи се ленти. Кандидатите за техник по поддръжка трябва да имат инженерно или професионално образование в областта на хладилните съоръжения - механика, елекротехника или електроника, и минимум една година стаж в областта на хладилните съоръжения. Предимство ще е опитът в поддръжката на електромеханични и електронни уреди и съоръжения, както и познанията по английски или испански език. Кантидатите трябва да са на възраст между 24 и 35 години. Желаещите да работят в Испания като монтьори и настройчици е желателно да имат професионално образование по механика или електромеханика и поне една година стаж по монтаж и поддръжка и поправка на асансьори, ескалатори, механични транспортни ленти и други механични съоръжения. Необходимо е владеене на испански език на основно ниво.

Срокът за подаване на документи е до 15 октомври. Те ще се приемат в Професионално-учебния център на ДБТ по ул. "Вардар" 45. Предварителният подбор ще се извърши от Агенцията по заетостта в София, а окончателният - от смесена българо-испанска комисия, в която ще участват и представители на работодателите. Продължителността на договорите за работа е една година, с възможност за удължаване.

 


Сходни връзки

ИСПАНИЯ ТЪРСИ НАШИ ТЕХНИЦИ И МОНТЬОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди