изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:38 EEST
Жени Калканджиева ще търси нови модни таланти в Казакстан    
Любопитно  Една от най-големите модни агенции в България отваря офиси в Швейцария, Казакстан и Индия. Първият офис в чужбина "Визаж" отвориха в началото на годината в Италия. Съвсем скоро Мис България 1996 година, 6-та в конкурса "Мис Свят, окончателно се сбогува с модния подиум.

Причина за раздялата е разширяването на дейността на МА "Визаж". Жени Калканджиева отдавна не се изявява като манекен. Изключение правеше единствено за Жени Живкова. Шефката на Визаж е рекламно лице на колекциите на "Жени стил" от 6 години. Вчера тя дефилира за последен път с булчинсата рокля на колекцията есен-зима 2004.

 

Евгения Калканджиева е най-успешно представилата се на световен конкурс “Мис България” - през 1995 година тя се класира на 6-то място в най-престижния конкурс за красота "Мис свят", който тогава се провеждаше в Сън сити, ЮАР. Президент е на елитната модна агенция "Визаж моделс груп" и самата тя е организатор на много конкурси за красота и откривател на някои световноизвестни БГ модели. Рекламно лице е на модна къща "Жени стил", на "Арома колор" и мн.др. Жени Калканджиева е зодия риби, а ръстът й е "скромен" - 1.73 см.

 


Сходни връзки

Жени Калканджиева ще търси нови модни таланти в Казакстан | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди