изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:05 EEST
ПЕТ МЕДАЛА ЗА "ДОБРУДЖА' 99" ОТ УНГАРИЯ    
СпортС пет медала се завърнаха лекоатлетите на "Добруджа' 99" от Унгария, където взеха участие в две международни състезания по спортно ходене.

В събота възпитаниците на Николай Янков доказваха своите възможности в град Балашегермат. В надпреварата на 3000 м при юношите младша възраст Костадин Красимиров финишира първи и заслужено се окичи със златен медал. В тази възрастова група при девойките Жулиета Пламенова финишира четвърта, а непосредствено след нея финалната линия преминаха Галина Мирославова и Надежда Тошкова. Малко не достигна на Николай Ивелинов да се окичи със злато на 1000 м при 14-годишните - при много голяма конкуренция той завърши на второ място.
Ден по-късно добричките лекоатлети взеха участие в състезанието в Кетбодони и спечелиха още три медала - сребърни за Костадин Красимиров и Николай Ивелинов съответно при юношите младша възраст и при момчетата до 14 години и бронзов за Галина Мирославова на 5000 м при девойките старша възраст. Междувременно стана известно, че момичетата и момчетата от "Добруджа' 99" са получили покана за участие в международен турнир по спортно ходене, който ще се проведе в края на октомври в Австрия. 
 


Сходни връзки

ПЕТ МЕДАЛА ЗА "ДОБРУДЖА' 99" ОТ УНГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди