изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:40 EEST
Засукани девойки изместили футбола от сърцето на Виер    
Любопитно  Милано. Причина за проблемите на суперзвездата Кристиан Виери в Интер са мимолетните му връзки със засукани девойки, разкриха таблоидите в Италия. Красавиците, които преминават набързо през леглото на атрактивния голаджия са изместили футбола от сърцето му.

След като окончателно се раздели със сексапилната бюрнетка Елизабета Каналис, Бобо не е имал връзка с жена, която да продължи по-дълго от седмица. Последното завоевание на плейбоя беше секс-машината от Швеция Виктория Силвстед. Когато булевардните издания решиха, че Виери най-накрая си е намерил майстора, той заряза платиненорусата гърла. Въпреки кризата в кариерата, футболистът продължава да твърди, че жените и сексът му помагат да се представя по-добре в мачовете.
“Вече съм на 30 години, не мога постоянно да бележа голове, опита да се оправдае Виери за трагичната форма от началото на шампионата. – Работя съвестно на тренировките и продължавам да се развивам като футболист. Това означава, че съвсем скоро пак ще започна да вкарвам”.
Не е ясно обаче как, на кого, къде и какво ще вкарва Виери, коментираха двусмислено и злобно жълтите медии в Италия.

http://www.focus-sport.net/

 


Сходни връзки

Засукани девойки изместили футбола от сърцето на Виер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди