изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:52 EET
ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА И ГОЛ ОТ ЗАСАДА ИЗХВЪРЛИХА "ДОБРУДЖА" ОТ ТУРНИРА ЗА КУПАТА    
Спорт"Локомотив" /Ст. Загора/ - "Добруджа" 3:2 /0:1/

Отборът на "Добруджа" отпадна от турнира за Купата на България още в първия кръг. От щаба на "жълто-зелените" бяха заявили, че добричкият тим не преследва високи цели в турнира и че треньорският екип ще използва срещата с "Локомотив" /Стара Загора/ за обиграване на състезатели, които по-често остават на резервната скамейка. Въпреки това добруджанци излязоха мобилизирани и сигурно щяха да преодолеят съперника си, подвизаващ се в третия ешелон, ако не беше решителната намеса на главния съдия Красимир Йосифов. Именно той наклони везните в полза на домакините и на практика предреши изхода на двубоя. През първото полувреме добричкият тим бе безспорно по-добрият на терена и на почивката водеше с 1:0. Голът падна в 35-та мин., когато след центриране на Симеонов Кънчев получи топката и от 20 м я прати в мрежата на домакините. След почивката картината  коренно се промени. В 52-та мин. реферът свири дузпа срещу "Добруджа" за нарушение, което единствено той видя. Възпитаниците на В. Пейчев оспорваха решението на арбитъра, който извади червен картон на плеймейкъра Венци Желев. Ивайло Стефанов бе точен от бялата точка и възстанови равенството. Останали с човек по-малко на терена, добруджанци нямаха намерение да се предават, но шансът не бе на тяхна страна - от отлична позиция Павлин Тодоров пропусна да огорчи за втори път домакините. Така се стигна до 59-та мин., когато Ивайло Стефанов вкара второто си попадение в срещата - 2:1. Този път съдията си затвори очите за явна засада. В 70-та мин. след колективна грешка на нашите бранители Тодоров се разписа за 3:1. Крайния резултат оформи Георги Кичуков две минути преди края на редовното време - с параболичен удар от 30 м той изненада вратаря на домакините.
"Добруджа" игра в състав : Радомиров, А. Димитров, Мл. Димитров /63 - Г. Кичуков/, Кискинов, Флоров, Здр. Петров, Желев, Симеонов, Георгиев, Господинов /55 - Тодоров/, Кънчев /68 - Кирилов/.
 


Сходни връзки

ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА И ГОЛ ОТ ЗАСАДА ИЗХВЪРЛИХА "ДОБРУДЖА" ОТ ТУРНИРА ЗА КУПАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди