изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:04 EEST
ТЕРВЕЛСКАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕХНИКА И ОБЛЕКЛО СПЕЧЕЛИ ЕКОПРОЕКТ    
Новини

МОСВ отпуска 16 000 лева за четири екопроекта в областите Добрич и Варна



Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерството на околната среда и водите одобри финансирането на 4 екопроекта на обща стойност 16 000 лв. за Добричка и Варненска области, съобщиха от РИОСВ - Варна. Проектите са в рамките на есенната сесия на националната кампания "За чиста околна среда на тема: "Най-икономичен проект за почистване, озеленяване на замърсени с отпадъци площи, възстановяване или изграждане на чешма" и се реализират със съдействието на РИОСВ - Варна.

В конкурса са били представени 488 броя проекти от цялата страна. От тях 309 са на общини, от които 23 - от общини с преобладаващо ромско население, 125 - от училища и 54 - от неправителствени организации.

От област Добрич сред спечелилите безвъзмездно финансиране проекти е проект на професионална гимназия по техника и облекло "Дочо Михайлов" - гр. Тервел, като сумата, която ще получат е 2000 лв.

Конкурсът "За чиста околна среда" се хпровежда два пъти в годината - пролет и есен по обявени от МОСВ теми в два раздела - за проекти на общини и кметства и общини и кметства с преобладаващо ромско население, и за училища и неправителствени организации. НДТ

 


Сходни връзки

ТЕРВЕЛСКАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТЕХНИКА И ОБЛЕКЛО СПЕЧЕЛИ ЕКОПРОЕКТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди