изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:20 EEST
Любовни турове у нас и в Украйна    
Любопитно  Гръцките власти са предприели необикновена инициатива - организиране на “любовни турове” в чужбина за самотните фермери от отдалечените земеделски части на страната, пише местната преса. Диспропорцията в броя на жените и мъжете е голям проблем за обезлюдените гръцки провинции.

“Не са ни останали никакви жени, всички заминаха, за да учат”, оплаква се в предаване по гръцката телевизия “Стар” фермер от западен Пелопонес. “Любовните автобуси” са организирани от загрижените общински власти. Първият с 40 мъже се очаква да замине за Украйна съвсем скоро, като фермерите ще имат на разположение пет дни, за да намерят подходяща съпруга. Телевизия “Стар” предположи, че вече стотици дългокраки украинки с нетърпение очакват гръцките ергени. “Има много украински жени, които биха искали да живеят в Гърция. Там стандартът е нисък и за тях страната ни е като рай”, казва господин Билионси.

България е друга интересна дестинация за самотните фермери. "В Северна Гърция нарастващ брой мъже се утешават, като си намират жени в съседна България". “Границата е пълна всяка вечер. И това са само мъже, всички пътуващи от Гърция за България”, казва гръцки митничар.

journey/НДТ

 


Сходни връзки

Любовни турове у нас и в Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди