изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:48 EEST
ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ЩЕ ВПИСВАТ БЕЗРАБОТНИТЕ В СОЦИАЛНА ПРОГРАМА    
Общество

До края на седмицата кметовете и кметските наместници в община Балчик ще дават предложения за включване на хора в Националната програма “От социални помощи към осигуряване на заетост” за 2005 година, съобщи Балчик инфо.



Това е казал координаторът на програмата за Балчик Диана Гунчева. Предвижда се да се запази броят на заетите по нея 123 постоянно работещи човека.

Общо по програмата за тази година са наети 141 лица в озеленяването и охранителната дейност. През 2005-а година се предвижда включването на дейности с траен характер като залесяване, строителство - изграждане и събаряне на сгради, направата на тротоари, ликвидиране на нерегламентирани сметища.

Следващата седмица предстои да бъдат разгледани предложенията за видовете дейности, залегнали в проекта на общината. Те ще бъдат представени в Дирекция “Бюро по труда” за одобрение, след което ще бъде свикан Общинският съвет по сътрудничество, в който влизат представители на община Балчик, работодатели, местната трудова борса, синдикатите и Стопанската камара. Следващата стъпка е утвърждаване от Регионалната агенция по заетостта във Варна.

 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ЩЕ ВПИСВАТ БЕЗРАБОТНИТЕ В СОЦИАЛНА ПРОГРАМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди