изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:52 EEST
ВЛАДОВ ДАВА ШАНС НА ГАНОВ ДА ГО ИЗМЕСТИ ОТ ВЪРХА    
СпортВодачът във временното класиране на тенис клуб Добрич Сергей Владов няма да участва в поредния турнир, който е тази събота.

 Лидерът може да бъде изместен от върха само ако Николай Ганов спечели предстоящата надпревара. Във временното класиране Сергей Владов е начело с 3590 точки. Той има 740 точки аванс пред Николай Ганов. Турнирната победа се равнява на 800 точки и това дава възможност на доктора да бъде новият лидер само при победа. Ако сега това не може да стане, то пред Ганов се открива още една възможност. До края на годината ще има още един турнир за любители, в който със сигурност няма да участва Владов. От това може да се възползва преследвача. В класирането при мъжете на трето място е Атанас Радинов с 2110. След него са Борислав Стоянов с 2080 и Кунчо Милов с 1890 точки. Записването за предстоящия турнир ще става в събота сутринта. В 9 часа ще се тегли жребия за основната схема, която дава възможност на участници да отпадат едва при втора загуба.

В неделя на кортовете до зала Добротица ще се проведе турнира по двойки. В тази ранглиста начело е Борислав Стоянов с 1890 точки. И тук на второ място е Николай Ганов, но с пасив от 440 от лидера. Тандемите в двойковата надпревара ще бъдат разделени в предварителни групи, където ще спорят всеки срещу всеки. В следващата фаза на турнира първия в група "А" ще играе срещу втория в група "В". В другата полуфиналната двойка на мрежата ще излязат - първия от група "В" срещу втория от група "А".

 

 

 


Сходни връзки

ВЛАДОВ ДАВА ШАНС НА ГАНОВ ДА ГО ИЗМЕСТИ ОТ ВЪРХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди