изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:58 EEST
13-та победа на Михаел Шумахер с Ферари    
СпортПилотът на Ферари Михаел Шумахер записа 13-та победа за сезона на пистата Сузука в Япония.


Шуми поведе колоната от самота начало на състезанието и не изпусна лидерската си позиция да края на надпреварата. Михаел и Ралф Шумахер спечелиха първите две места в стартовата решетка, след като бяха най-бързи в квалификациите, проведени по-рано днес. Двамата стартираха отлично в самото състезание и не допуснаха изненади, като задържаха позициите си до края. На Ралф Шумахер с БМВ-Уилямс бе първо появяване на подиума през този сезон. Трети се нареди състезателят на БАР-Хонда Дженсън Бътън. Фаворитът на домакините Такума Сато, също с БАР, остана четвърти.

  Фернандо Алонсо с Рено и Кими Райконен с Макларън се наредиха съответно пети и шести. Миналогодишният победител в надпреварата - съотборникът на Михаел Шумахер Рубенс Барикелоне не успя да финишира, след като в 38-ата обиколка се сблъска със Дейвид Култард от отбора на Макларън-Мерцедес.

  Инцидентът стана при опит за изпреварване от страна на бразилеца, а от ФИА обявиха, че след надпреварата ще проведат разследване на катастрофата и до няколко дни ще обявят своето решение по случая.

top.bg

 


Сходни връзки

13-та победа на Михаел Шумахер с Ферари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди